neljapäev, september 08, 2005

Krahv ja uudne trummi lööv kastrul.

Ühel tädikesel oli väga rõõmus meel, et me oleme sinna tulnud ja et just TR selle õhtusöögi võitis ja nüüd tahaks ta meile rääkida uudsest kuumaõhukatlast, mis tantsib, laulab ja lööb trummi, asendab rösterit ja mikrouuni ja küpsetusahju.

Ühesõnaga, tutvuge ise. Garanteeritud lugemis(-/ ja/ või)elamus :D
http://pajatused.cafe.ee/index.php?act=blog&b=2005-09-08

Kuna ma ikka ei saa sinna komme visata meie arvuti eripärase IP pärast, siis teen seda siin:

See on õpetlik lugu sellest, kuidas kõhutäit ei tohi mitte eelistada kultuurile. Parem rahulikult kõhtu koristada ja vaadata, kuidas inimesed püüavad laval iseendaga hakkama saada. Ja ei räägi vahetpidamata tantsivast ja trummilöövast katlast... Iseenesest ju friikshou :) Kuid pikalevenides võib anda.. kustumatu mälestuse, mida za-ga voodis alla loputada. Ülimõistlik.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Huvitav. Kiri näitas, et siin on yks komment.
Misiganes.

Igatahes olen Su saatusekaaslane. Miskipärast keelas Krahv ka minul kommenteerimise ära. Nyyd pääsevad sinna ainult head inimesed, eks ju? :)

Krafinna ütles ...

See oli mingi loll spämm.

Aga, ei, meie masina IP on kuidagi seotud välismaise kanaliga ja need IP-d on keelatud. Ta ise seletas seda nii. Ja sa võid talle ju alati kirja saata? Sest su masinal võib olla ka sama probleem.

Einoh, krahv nii hää tuttav küll, et vaevalt et teda saab süüdistada milleski enamas kui mugavuses.

Ulmeguru ütles ...

Mingi kamm neil nende raadiolingi otsas istuvate masinatega on... või on hoopis tegu selles, et minu ja Krafinna masin on wõrgus ühe ja sama IP-ga.

Anonüümne ütles ...

No mina võin keset Annelinna ja STV-d raadiolingist vaid unistada. Mingid kohtvõrgu purkide settingud äkki? Näis, ehk Tlnas saab parem.