kolmapäev, jaanuar 31, 2007

Raamatukogud on saatanast

...
sobivad ainult sopakate lugemiseks või väga lühiajaliseks kasutamiseks. Ma ei suuda kunagi raamatut tagasi viia enne aasta möödumist. Seekord tahtsin väga ruttu - no hiljemalt poole aastaga need raamatud tagasi viia, a ei õnnestunud. Sest keegi idikas oli redigeerinud sõna otseses mõttes üht asja, millest pidi tehtama kv. No tee siis, kui lehed on välja rebitud. Ja töö jäi katki. Siis tuli sada asja vahele. Kaasa arvatud elamatus.

Nähh. Tuleb loobuda teenusest. Ja kõik raamatud ikka endale hankida, mida parasjagu vaja läheb. Mingu nad kõik. Ühesõnaga. Viin omme kõik tagasi. Ja korraldan tuttavate seas raamatuhanke.

2 kommentaari:

Ti:a ütles ...

vaat kui hea, et lugesin seda juttu, endalegi meenus kohe, et pean uuendama raamatukogust laenatute aega. netist vaadates ja uuendades laenuaega selgus, et kodus peaks isegi 12tk olema! appi, kus need kõik on?!
siiamaal on sedasi ,et niikui ära ei vii, hakkab viivis tiksuma ja kohe soolaselt, isegi olen , nagu ekraanilt selgus, 2 eurot juba võlgu... deem!

Krafinna ütles ...

oota
viivisevaba päev ära. Ja siis mine. haa, meil oli viimane kord miski mm.. üsna kilodega sinna viia.
Ja maisaandki ramatutest lahti. kinni oli, mis aga tuletas meelde, et ma olen enne ka üritanud raamatutest vabaneda. a kussa vabaned, kui see asi kinni on...