pühapäev, mai 20, 2007

Lõvist, Marilynist ja väsimusest

Lõvi kosub (ptüi-ptüi-ptüi), Põnn on rahulolev, aga siiski teeb igaseid trikka. Näiteks veab keset ööd Lõvi kapi taha tolmu sisse ja kuriseb seal rahulolevalt ja valjult. Sest tal oli vaja ju ometi Lõvi tuua samasse tuppa, kus magan ajutiselt mina. Et siis ühekorraga mu kaisus olla ja Lõvil silma peal hoida.. asi siis päädis sellega, et tõin Lõvi enda juurde ja Põnn tuli inspekteerima. Oli seda (rasvast) rahulolu :), kui sai olla ühekorraga nii kaisus kui Lõvit kanseldada.

See nädalavahe möödus toimetuse rahvaga peamiselt Viljandisse ja tagasi sõites. Viljandisse siis sihtotstarbeliselt "Marilyni" vaatama. Vaatasin ühtlasi ka Kristy ja ta kaks põnni üle :) Ridaelamust ja meheraasust rääkimata. Marilynist kribasin ühe lühikse jubina, kes tahab, see leiab selle in spe OS-i uue telekava vahelt (reedeti ilmub).

Tänane päev oli sombipäev. Pea käis kõik aeg ringi ja tagatipuks tundus, et hakkab valutama. Pean õppima ka selles olukorras hästi ja efektiivselt töötama, ei saa ju kõik aeg alaväärsuskompleksis elada, eksole...

---

Kui räägitakse millestki midagi, kas siis halba või head, äratab see uudishimu. Kui aga räägitakse palju ja enamasti ülistavalt, tekitab see soovi minna ja vaadata asi üle. So very human, kas pole? Et kas on ikka nii hea kui kuulukse. Nii juhtus ka Oma Saare toimeka toimetusega, kes korjas end ühel ilusal maikuu keskpäeval Viljandi poole veerevasse bussi. Millegipärast kipub paberile Puškini muinaslugusid lõpetav pidude ja kõhu tühjuse kohta käiv fraas, aga milleks. Parem kõnelen maailma kuulsaimaks blondiiniks tituleeritud Norma Jean Mortenseni, hilisema Marilyn Monroe elukäiku kajastava lavastuse 18. mai etendusest.

9 kommentaari:

ynry ütles ...

tervist ning jõudu Lõvile!

Krafinna ütles ...

Tarvis, ikka :)

Pahainimene ütles ...

Mida siis? Et sakkis vi? Etendus, ma mõtlen?

Krafinna ütles ...

Nuh, räigelt ülekiidetud, ütleme nii

Ingrid ütles ...

Täiesti teemaväline ja mõeldud kustutamiseks küsimus:
Mul juhtus olema samasugune blogikujunduse variant, kuid ma ei oska sinna pealkirju joone peale panna, nagu ei leiagi sellist pealkirjakohta.
Äkki sa ei pane pahaks ja oled nõus kahe sõnaga õpetama? Mh?

Ulmeguru ütles ...

Hm, mida Sa täpselt pead silmas, et pealkirju joone peale? Kas mõtled blogi postituste pealkirju?

Ulmeguru ütles ...

Kui postituse pealkiri, siis: Settings -> Formatting -> Show Title field = Yes

Ingrid ütles ...

Aitäh, Ulmekuru!

Ingrid ütles ...

Lisaks.
Kahjuks selgub, et ma ei oska või ei saagi selles kujunduses pealkirja suurust ega värvi muuta. Aga nagu me kõik teame, on pealkiri tegelikult üks osa meie sõnumist.

P.S. Tervitusi teie kiisule ja kogu perele!