teisipäev, aprill 04, 2006

Kass ja rohi

Tavaline praktika, et kassile määritakse käppadele rohtu, mida ta muidu suu sisse ei võtaks. Ega midagi. Kassi käpad said plöga täis, aga kas kass lakkus? Muidugi mitte. Räntsatas laua peale külili, mäkerdas nii ennast kui ka laua kokku ja tõmbas lojult paar korda üle jalgade. Väga kummaline käitumine muuseas. Tavaliselt lakub ta ennast varem või hiljem halvast asjast puhtaks, seekord jäigi puhastamata.

Noh. Ega siis nii kergelt alla anta. Käpad kinni ja lõuad pärani ning rohi kurgust alla. Aktiivse hammastetöö tulemusena pöidlad tuikavad valust ja kassile on sisse söödetud õige kogus ja natuke rohkem rohtu. Kaua sa ikka vaatad, kuidas loomake hädas on... Isegi narmendavad käed kompenseerivad tulemuse:)

5 kommentaari:

Morgie ütles ...

see plöga, mida kass on nõus käppade pealt lakkuma peab olema
a. maitsev
b. piisavalt paks ja rasvane, et seda niisama maha raputada ei õnnestu

Oma kassile (kes nüüd juba pikemat aega kadunud on) sain tableti sisse seda peenestades ja kassikonserviga (mida ma talle muidu üldse ei anna) või hakklihaga segades.

Kui mul teda hulk aega tagasi oli vaja antibiootikumidega sööta, siis sain arsti käest mingid sellised tabletid, millel oligi kassile meeldiv maitse. Suht väikese sundimise peale soostus neid neelama.

Krafinna ütles ...

Ta on seda plöga enne vabatahtlikult sõrme otsast limpsinud...
Aga nüüd keeldus käppadeltki lakkuma.
Ja kõik segatud toidud jätab reeglina järgi.
Ja lhtsalt oli vaja midagi ette võtta, tüüp osrndas sisikonda välja ja tal olid hingamisraskused.Õnneks näib toibuvat. Norib juba aktiivselt süüa.

Morgie ütles ...

nojah, siis on miski seuke nõks, et tablett suhu, lõuad kinni ja silita kurgualust, et neelamisliigutust stimuleerida, aga minul see ei õnnestunud... kassid on ka erinevad. Mõni kass pidi ju ka PESEMIST NAUTIMA! Räägitakse...

Krafinna ütles ...

:D
pesemist.
Meil istus väiksena kraanikausis pidevalt. Kui nõusid oli vaja pesta, siis pidi ta sunniviisiliselt eemaldama.

Morgie ütles ...

Läänemere põhjaosa saarte vesikass...
felix marinus