kolmapäev, aprill 27, 2005

Avatar

Jällegi veendusin, kuipalju jama tekitab see asi, kui oled aus ja riputad oma pildi foorumitesse avatariks.
Esiteks: kõik näivad sind ära tundvat
Teiseks: need, kes ei tunne, laksatavad otsaette, ja ütlevad, muidugi, a sa näed nii ja niisugune võrreldes pildiga välja. Mõnikord on seda kena kuulata, a sageli valmistab kohmetust.
Kolmandaks: mõned sogad näivad arvatavat, et kui pilt on ülal, siis võib karistamatult nilbusi öelda ja külge lüüa kümnel erineval viisil. Raisk, ma ütlen.

Kõige parem idee oleks see likvideerida igalt poolt, vähemalt sellistest kohtadest, mis on väga külastatavad. Väiksemates kohtades vast ei juhtu ekstsesse. Kui akkab juhtuma, siis korjan ka sealt ära.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ah, the curse of good looks...

Anonüümne ütles ...

Kuule, Lilleke, ilu ei panda ei padaje ega vaka alla. Seesinane on ikka ilmarahvale naeruks antud. Nii et ära häbene. Loll leiab lollusteks ettekäände niikuinii, peab siis seepärast teisi karistama.

Pealegi oleks minul kyll Su tyypilise 2x2 mm foorumisildi järgi äratundmisega tõsiseid raskusi. Elusast peast oled Sa palju... noh, elusam. :)

Krafinna ütles ...

Tjah, ma arvasin kah, et nagunii ei tunta ära, a näedsa. Ja see paistab tõesti töötavat. Ahha, sellepärast see heart panebki orkutisse nilbusi. Sest töötab. :P