neljapäev, aprill 14, 2005

Macho, jumala loom ja muud olevused

Mul hakkab tekkima supervumäni tunne. Eelmisest nädalast peale. Lugesin läbi Veskimehe paksu tellise, kirjutasin paari tunniga arvustuse, saatsin Franzule, siis tuhnisin üles Habakuk II materjalid. Järgmine päev sukeldusin Morrowindi, elasin seal natuke aega. Pühapäev õhtul sõitsime Tartu, ajasin dekanaadis asju, andsin ja allkirjastasin hulga lubadusi, määrisin dekaanile endale ennast juhendatavaks, ning õhtu päädis sõpradega Suudlevates Tudengites. Lee pidi muidugi tulema ja Jack ka, mingi aja jooksul saabus Tiina lõunat sööma, krahv tõi Leele piletid ära, ning Vanevald tormas akendest mööda. Kõllasime ta tagasi. Sai õlut joodud ja möla aetud.
Vahva :)
Päris õhtul vaatasime Constantine'i. Nuh, kinos vaatamise soovitusi võtan edaspidi lõnksuga. Et pidi nagu parem olema kui kodus vaadata. Tuhkagi. Umbes sama efekti annab kodune kino ka. Ja film ise ei polnud üldse nii hää, kui lootsin. Muidugi, ei kahetse, et kinos käisin, aga ei midagi sellist mida mast votsida.
Järgmine ommik algas taas dekanaadis, kus leppisin dekaaniga ülevaatuse kokku, täitsin jälle mingi paberi, ja siis nad avastasid, et vana nime enam pole. Noh, toppisin just praegu avalduse ümbriku ja lähen vaatan, kuidas vallamajas paljundusega on.
Päev ise möödus arhiivis. Olin väike populaarne Eva-Lotta, telefon helises iga poole tunni aja takka. Kõigepealt Kersti, kes olla Jyrkat näinud raamatukogus. Uuris, et ega ma kokku ei taha saada. Muidugi tahtsin. Olime ülikooliajal nagu särk ja püksid. Kesse ikka oma vanade riietusesemega ei taha uuesti kohtuda ;) Seda enam, et enamasti on meil tore koos olla. Siis muidugi Jyrka, kes uuris, kaugel ma omadega olen, ning Lee. Arhiiv sisaldab põhiosa kasutatavat materjalist, kopisin endale asju pea 500 raha eest. Vankusin siis 5 aegu arhiivist välja, näpud vana tolmuga koos, ja silmad kipitamas.
Tellisin Kersti raamatukogu ette, kolmekesi koos suundusime pange. Seal liitusid meiega sujuvalt Ipp ja Zurgutt, mõne aja pärast saabusid vahedega Iris ja Kairit. Tore, üritus ise nägi välja nagu Läbüründi aftekas. Eriti kui arvestada, et korrus allpool istus ulmeteoreetik Org koos kunagise kursavenna Janekiga, ning kõrvallauas Jack Oobiga.
Paar tundi lustisime sibulaga ja sibulata söögiga, ettekandja tegi algajalikke vigu, tõi näiteks rohelise tee asemele mingi püsiirohi tee jne.
Sealt suundisime meie Jyrkaga Madise poole, võtsime Tiina kaasa, teel kohtusime vikatit kandva jämehaldjaga, kes tegi näo, et pole mind kunagi näinud. Madise juures oli vahva nagu ikka. Saime pentsikud treffeni piletid, lõbutsesime teeviitade üle ilkudes ning vaatasime dead can dance'i livet.
Järgime omik bussi, Kuressaarde ja koju. Siis 4 tundi und, ja tund wõrgus ja järgnevad 5 tundi Habakukke. Siis Die Hard, 4 tundi und, ja nüüd jälle siin. Ehk siis kohvi taga molutamas. Paljutõotav nädala algus ;)

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

nu yep. mõned inimesed jäid sest lõputust kohtumisteahelast siiski välja. yhesõnaga koht kätte näidatud :-)

Krafinna ütles ...

A mõned ikka võiksid ennast ka tartu vedada :P Kusjuures, olen täitsa ülejärgmine esmaspäev kohtuotsust kuulamas, arhiivis, ja seega kuskil 5st vaba. Märgi üles. ;)

Anonüümne ütles ...

usinusinusin.
suisa uhke kuulda.
pai, kiitusega. :)

Anonüümne ütles ...

Milline lillelapse elu. Suisa kadedaks teeb! Tahaks ka nii :)