esmaspäev, märts 20, 2006

Niisama nelikutest.

Lugesin mõne tuttava plogi ja vaatasin, et kole popp on nelikutena kirjeldada oma elutegevust.
Ma ei teagi, mis jaotuks mul nelikutesse. Lemmikfilme-raamatuid-muusikat kindlalt rohkem, lemmikvärvist ei hakka rääkima, sest on ainult üks värv, või noh, reservatsioonidega mõni rohkem. Need mõned on hõbedane ja purpurpunane. Erinevaid värvigammasid juustes.. ehh, neid on ikka tõsiselt rohkem olnud kui neli ja erinevaid lõikusi ka. Praeguseid stiile võibolla annaks jaotada:
klassikaline goot /tagasihoidlik/
militari
re-enacment /mm, seda tuleb veel lihvida/
ilmselt tunked lähevad hinda...

Mis veel. Loomi on ka rohkem kui neli olnud, mehi.. mmmjah, võibolla ongi 4 kuidagi olulisemat suhet, millest praegu üks väga käsil:) Sõpru on ka nagu rohkem, neid, keda saab ikka niimoodi nimetada, häid tuttavaid.. korrutada vähemalt 10-ga kui mitte veel rohkemaga...
Väljamaid läbi käidud ka rohkem.. Elanud rohkem kui neljas paigas. Et ühesõnaga, nelikud ei kehti:)

Vaatasin sellist toredat kohta nagu perefoorum. Oehh. Esiteks tundsin ennast koleda lubjakana - vanuselt, siis leidsin, et nad on seal kole kombekad (või näitavad ennast kombekana, ei või iial teada) ja pealegi nende väärtushinnangud on kinni meedia poolt sissesöödetud infos. Oma mõtlemist ilmutavad vähesed. Ometi saab sealt vastuseid oma küsimustele, triviaalsetele, mille vastu siiani pole huvi tundnud.

Koerast. Ühel ilusal hommikul ilmus koer õuest kollaste laikudega, taas. Kamandasime ta kohe pessu ehk kraanikaussi. Oi oli solvunud. Ja sellest hommikust peale on lillekesel boxipeatus köögis, kus kontrollitakse üle, et ega ta jälle sitaga pole miilustamas käinud. Koer oli küll jahmunud taolisest käitumisest, aga ta raip ronib ju kohe peale õueskäiku voodisse ja ei ole just meeldiv saada enda kõrvale haisev ja kleepuv loomake.

3 kommentaari:

Veidi Roheline ütles ...

Hmm, ehk saavad sul siiski olema noored nelikud, kõik ühte nägu :P

Krafinna ütles ...

Hehhe:D
kõlab nii uvitavalt kui natuke hirmuäratavalt... Eriti ses kontekstis, et mõnel noorel sugulasel on kalduvus mitmikuteks.

Kairit ütles ...

Perefoorum on siuke viisakate inimeste ninnunännukoht.
Veel foorumeid: pereklubi
http://www.pereklubi.com/modules.php?name=Forums
Suht igav ja rahulik koht.
Aga kui tahad hästi jooksvat infi ja et karvad lendaksid, siis:
http://www.perekool.ee/foorum/index.html
Selle viimase puhul peab ise endale nö filtri peale panema, et terad sõkaldest eristada. Aga kui on päriselt vaja infot mingil teemal, siis otsinguga alati midagi leiab. Ja põhilehe materjal www.perekool.ee on väga-väga hea, isegi parem, kui suvaline linnukese-pärast-peetud loeng.
Yahoos on väga abiks gruppe. Ise eelistan metsapoolejutte.
Tisklaimer! Ära satu sõltuvusse!