teisipäev, veebruar 20, 2007

X-s X tra X-st

Jah,
aastat 6 -7 tagasi ei oleks sest miskit imelist olnd, kui x-s püksid oleks jalga sikutand ja need isegi mingil määral istund oleks. Siis, kui käisin 3 korda nädalas hiinlase juures taijitamas ja 2 korda nädalas tühikargamas. Ja kui vererõhku mõõtnud arstil oli jultumust öelda, et sööge vähem ja tehke rohkem trenni. Kui ma tervelt ühe söögikorra endale päevas lubasin..

Nüüd aga vajus pehmelt öeldes suu ammuli, kui vastav number tõesti läks jalga ja oli isegi võimalik lukk kinni tõmmata, ja kummarduda sain vabalt. Et nad hästi hakkaks istuma, selleks on vaja aga 3-5 kilo alla võtta. Ehk minu puhul, saavutada max kõhnus. Sest lihaseid ära ei sae ja kondid kergemaks ei lähe. Mu pärast pisku peesse see miinus sada. Sest ikka veel on olemas inimesi, kellele see üldkehtiv ja kaalunälgimise tunnustatud valem ei kehti. Vaadakse või Lurichit.

Tegu on siis military stiilis ägedate XtraX-st Heidile tellitud pükstega, mis aga osutusid talle liiga suureks. Hmm.. kirp on ta küll, aga siiski.. Pakkus siis mulle, mis nad täiesti kasutult kapis vedelevad.

Kommentaare ei ole: