neljapäev, juuli 07, 2005

Raporteerin...

..., et ilm on ilus, liigagi ilus ning merevesi soe. Selle viimase nimel tasub ära kannatada need jubepalavad ilmad ning tolmavad teed.
Ikka veel suht uimane, maideagi, millal see väsimus ära kaob.
Lunisin Jyrkalt sünnipäevaks vibu, a tai tea kust seda saada. Tartus proovisin esimest korda korralikku vibu, olen alati läbi ajanud kadakaste versioonidega. Sihtida poole kergem ning harjumatum. Naljakas on mitte hoida noolt ühtede sõrmede vahel ja teise käe sõrmega mitte fikseerida lasu suunda. St aga seda, et kadakase vibuga omandab suurema kogemuse kui nende pärisasjadega. Aga mõnus on ikka. Kuna aga vibu ei koida, siis ep teagi, mida tahta. Seda mida tahan, raha eest ei saa, ja muu, hmm, võib olla ja mitte ka olla. Et siis näis.
Ja lisaks sellele selgus, et mul on lisaks arglale ka surraga ühel ja samal päeval sünna. Ühel nimelt 12 juuli, teisel 13, mul aga täpselt vahepeal. No pigem ikka sinna surra kanti, a passis on ämmaemandate ebausklikusse tõttu 12. Njah. Äki peaks ka kuulsaks akkama?

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Võta mingi vibuklubiga ühendust. Neil on kindlasti kasutatud pikkvibusid. Mingi sulle sobiva ~13 kilose saab tegelt juba 1500 kätte küll. Ja oletatavasti on see falco vibu siis (falco.ee).

Pahainimene ütles ...

Ära jama - tõsiselt on nii, et 13 sündisid ja mutid kirjutasid passi 12 vi? 8/

Krafinna ütles ...

Jah on tõsiselt nii. Krdi ebausklikud asjad.