kolmapäev, september 21, 2005

Matrjoshka.

Hämmastav, kui paljudel tuttavatel on septembri lõpus, oktoobri alguses sünnipäev. Tekib tahtmine hakata näpuga järge ajama, et statistiliselt eestlaste seksuaalse kõrgaja tipphetk välja peilida. Pööripäevad, mis muu...
Muidu täitsa sügas käes, vaja õunu korjata (kuhu need kõik panna?), tuhleid valitseda (pole nagu tahtmist), maad kaevata (on vaja pikema varrega labidat), puid laduda (aga Jyrka alles lõhub) jne. jne.
Meri on ilmselt ilus, tuleks vaatama minna: vahuharjaseid laineid ja rannaääres tuules koolduvat rohtu, libedaks lakutud kive ja muid vaatamisväärsusi. Mis loodetavasti on ikka täpselt samad ja täpselt sama uued nagu ikka. Nagu kõik on alati uus ja vana korraga. Matrjoshka.

2 kommentaari:

Morgie ütles ...

Tegelikult on inimeselastel enim sünnipäevi kevadel, Jäära, Sõnni ja Kaksiku päikesemärgi all.
Tiirase Augusti ja täissöönud Septembri sigitised.

Lihtsalt, inimene kipub enda ümber korjama tuttavaid, kel mingi sarnane ühisnimetaja, ja sageli võib selleks ühisnimetajaks olla sündimise aastaaeg.

Krafinna ütles ...

Tjah. Kahtlustan seda ise ka. Aga see on mingi viimasse paari aasta tendents, seepärast olingi suts üllatunud. Varem ikka jääraksed ja kalad ja muud taolised...